top of page

BLACK TEAM YDELSER

Sikkerhedsrum

Fuld Pakke - Komplet Fysisk og OSINT undersøgelse

Denne tjeneste er for virksomheder, der ønsker en dybdegående analyse af deres sikkerhed. Vi begynder med en Open Source Intelligence (OSINT) undersøgelse, hvor vi identificerer potentielle digitale sårbarheder, såsom medarbejderes brug af arbejdsmail til sociale medier eller potentielt kompromitterede adgangskoder. Herefter følger en omfattende rekognoscering af virksomheden, hvor vi observerer medarbejderadfærd, identificerer brud på procedure, og vurderer den fysiske sikkerhed. Endelig, vil vi forsøge en faktisk indtrængning for at se, hvor langt vi kan komme inde i jeres systemer og infrastruktur. Denne tjeneste inkluderer en detaljeret rapport og et opfølgningsmøde, hvor vi vil gennemgå resultaterne og foreslå en handlingsplan til at styrke jeres sikkerhed.

Lille Pakke - Kompakt Sikkerhedsvurdering

For dem, der ønsker en hurtigere og mere omkostningseffektiv løsning, tilbyder vi vores kompakte sikkerhedsvurdering. Denne tjeneste inkluderer en let OSINT-undersøgelse, kort rekognoscering, og indtrængning i virksomhedens åbningstid. Vi giver en rapport og et opfølgningsmøde, hvor vi gennemgår vores fund og anbefalinger.

Business Meeting
Billede af Boitumelo Phetla

OSINT Sikkerhedsundersøgelse


Denne tjeneste er perfekt for virksomheder, der ønsker en digital sikkerhedsvurdering. Vi vil gennemføre en omfattende OSINT-undersøgelse for at identificere eventuelle digitale sårbarheder, og rapporterer vores fund og anbefalinger.

Kurser

Vi ønsker ikke blot at bryde ind hos jer, men vi har et inderligt ønske om at efterlade jer bedre, efter at have mødt os. Derfor har vi en række kurser, som kan gøre dette. Kurserne er specifikt rettet mod, at gøre jeres virksomhed mere resilient, overfor de metoder der kan blive brugt for, at skade jeres virksomhed.

Træningsbane
bottom of page